Работа в Обединеното Кралство

ТЪРСИТЕ    РАБОТА?

Ако Ви харесва да помагате на хората и желаете да внесете промяна в животите им, тази работа може да е точно това, което търсите.

Като асистент за обгрижване, Вие ще помагате на хора които изпитват трудност при извършване на всекидневните си дейности. Възможно е да работите с деца, хора с физически или психически увреждания, възрастни хора или семейства.


НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

АНГЛИЯ ГРИЖИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА В ТРИ ВАРИАНТА
Асистентза обгрижване/ Личен помощник   

Грижи за Възрастни по Домовете Беркшир

Търсисе асистент за обгрижване в Лийдс

Завършилимедицински сестри

Медицински сестри за работа в Германия

ЕСЕКС БОЛНОГЛЕДАЧИ 

Работа в Англия/ Позиция: Асистенти за гледане на възрастни хора

Присъединете се към нас във Facebook!


РЕГИСТРАЦИЯ

Със застаряващата ни популация, асистенти за обгрижване никога не са били по-търсени.

Ако искате да работите във Великобритания като мед. сестра, асистент за обгрижване, личен асистент, моля регистрирайте се и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.


Работа за Медицински сестри в Англия

Работа за Медицински сестри в Англия и чужбина: Предлагаме различни позиции за работа в Англия на медицински сестри/братя. Заплатата варира от 14,50 до 16,50 паунда на час в зависимост от владеенето Ви на английски и опита ви като сестра.

УЧЕТЕ АНГЛИЙСКИ В АНГЛИЯ И ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 2300 ЛИРИ НА МЕСЕЦ С ОСИГУРЕНА КВАРТИРА И ХРАНА.

Програмата е предназначена за всички сестри, които имат А2 – В1 ниво на английски, но нямат достатъчно владеене на английски, за да работят като медицинска сестра/брат. Работейки като live in carer, ще имате значителен доход от 450 – 540 GBP на седмица – около 5 000 лв на месец. Нещо повече – ще имате осигурен курс по английски във Великобритания. Учейки във Великобритания, ще може да подобрите владеенето на езика много по-бързо и да започнете работа като медицинска сестра след няколко месеца, когато можете да говорите спокойно английски. .